perjantai 18. helmikuuta 2011

Something New

Heissan !

Kävin eilen vähän ostoksilla ja mukaan lähti kaksi aivan välttämätöntä juttua kevään kannalta; nimittäin kevättakki ja kengät !


 Kengät ei ainakaan kaatanu taloutta hinnallaan ! Mulla oli viime keväänä/kesällä/syksyllä tismalleen samanlaiset kengät ja vaikka omistan about 40 paria kenkiä käytin noita varmaan 70% koko ajasta, mun oli tarkotus pistää tähän kuva missä kunnossa ne oli kun tän uudemman parin ostin, mutta olin näistä niin fiiliksissä et kerkesin nakata sen vanhan parin jo roskiin ennenkun sain kuvaa. Mut oikeasti mä en oo elämässäni tavannu noin ihania kenkiä, niin maailman mukavimmat jalassa, ei koskaan hiertäneet tai yhtään mitään, just tommoset niin basic kengät kun vaan olla ja voi. Ja linta-laatusuhde niin kohdillaan että on melkeen rikos olla omistamatta tommosta kenkäparia, ajattelin hankkia noi kengät kaikissa markkinoilla olevissa väreissä, niin saa tänäkin keväänä yhdistellä niitä useampien asujen kanssa. Ja kuten hintalapusta saattoitekin jo päätellä, kengät on H&M:ltä.
Älkää välittäkö tosta naamasta, en oo tänään käyny muualla ko Ouluhallissa kattomassa Wanhojentansseja, jossa kaikkia kiinnostaa vaan ne taivaalliset mekot ja upeat kampaukset, että se on aivan sama miltä minä näytän, joten en panostanut ollenkaan :)

Mutta en tiiä mitään vaikeampaan kun takin ostaminen, jos et osta hyvissä ajoin kaikki mieluiset mallit on loppuunmyytyjä tai ainakaan kokoja ei ole enää jäljellä, ja kun ostat hyvissä ajoin voit olla varma että oot kyllästyny koko takkiin ennenkun tulee kelit, joilla sen voi nakata päälle. Toivottavasti tää takki tekis poikkeuksen vaikka sen hyvissä ajoin ennen kevätkelejä kaappini hankinkin, tällä hetkellä ainakin toi näyttää mun silmään kivalta. Takki on VILAsta :)

Mutta huomenna palaillaan kaverin synttäriasujen ja synttärifiiliksen merkeissä ! ;)

xoxo. Jonsu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oii aivan ihana blogi teillä <3 vaikutatte tosi kivoilta tyypeiltä ja osaavilta kirjoittajilta vaikka ette ole ees pitäneet tätä blogia kauaa, jos tajusin oikein :o

Diamonds Are Forever kirjoitti...

kiitos tosi paljon ! tälläset kommentit piristää aina päivää :)

- L & J