keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Party & Flying

Hei !

Viime viikko oli niin kiireinen että postailu jäi vähemmälle. Perjantaina siis reissasin Tampereelle isäni luokse. Päivä meni shoppaillessa ja viettäessä aikaa koiramme ja siskopuolten kanssa.



Lauantaina oli sitten serkun rippijuhlat Sipoossa ja en ole eläissäni ollut yhtä tylsässä konfirmaatiossa. Tässä muutama kuva juhla-asusta

 Tuo mekko on jotain aivan ihanaa. Etsin asua noihin juhliin kauan, mutta sitten Mire tarjoutuin lainaamaan mulle tätä ihanuutta.

Mekko oli kauniin hopeanharmaa. Tykkäsin myös tuosta etupuolen kankaan asettelusta, tuo mustaharmaa osio teki mekosta mielenkiintoisemman.
Mekon kanssa kenkinä oli mustat piikkarit hopeisille koroilla.
Joudun lähteä juhlista keskenkaiken, jotta ehdin lennolleni Ouluun. 

Tämännäköisessä asussa lensin Helsingistä Ouluun. Tää kuva tosin on otettu myöhemmin samana iltana jo Oulusta, kun naama ja olemus muutenkin on väsynyt. Päälläni oli siis Vilan farkut, H&M:n timanttibleiseri, vaalea t-paita, Skopunktenin korkonilkkurit ja Guessin laukku.

Semmoinen viikonloppu mulla, nyt oon Rukalla ja loma on siinä vaiheessa että kolmen rinnepäivän jälkeen loppulomasta luvassa kaikkea muuta, kuten kelkkailua ja huskysafari, rukalomasta tulossa vielä postausta  ! =) Pitkäkää tekin hauska loma !

-Jonsu

Ei kommentteja: