maanantai 21. helmikuuta 2011

Fuckin' Perfect !



Moi kaikille !

Hyytävän kylmä maanatai sisälsi unettavia oppitunteja ja fysiikan tunnilta lintsasin "en harrasta fysiikkaa maanataisin"- kommentin turvin ja hiippailin kaupunkiin. Muutama juttu tulikin mukaan ja tässä oliski kuvia ! ;)

Ostin seppälästä tämmösiä halppis kynsilakkoja, oiskohan ollu 3,95€/kpl !

Hello Kitty populoita H&M, 1,95€ eli hintansakkin takia jo pakollinen ostos ;)


Esittelin jo jossain aikaisemmassa postauksessa samanlaisen korvakorusetin mutta kultaisen version. Nyt vihdoin löysin samanlaisen, mutta hopeisen ja se tarttukin oitis mukaan, H&M, 2,95 €


Stabilot, oisko ollu 15,95€ /suomalainen kirjakauppa :) Ostin tuollaiset paksummat ku en tykkää niistä ohuista jostain syystä..


Suomalaisesta Kirjakaupasta vaaleenpunainen lyijytäytekynä+ lyijyä, kynä 5,95€ ja lyijyt 2,95€ (muistaakseni)


H&M'ltä aurinkolasit, 6,95€. Aurinkolasit on mulle aina ikuinen ongelma, sillä koskaan ei näytä löytyvän sopivia ! Tälläiset samanlaiset ihanuudet omistin viime kesänä, mutta ne otti vähän osumaa laukussa, hajosivat ja taitavat muutenkin olla hukkateillä! Yleisenä hopeiden korujen ystävänä ostin silti kultaisilla sangoilla varustetun mallin, koska hopeiset olivat turhan kylmät mun makuun :)


Eksyin myös Jameraan ja ostin matikankirjan... Pitkänmatikan linjalla sinnittelen urheasti ja vastoin kaikkien odotuksia oon tähän asti päässyt jokaisesta kurssista rimaa hipoen läpi !

Kaupasta tuli haettua myös tälläinen juusto&kinkku-pasta joka oliki tosi hyvää :)!

Makoisat maanatait kaikille ja tsemppiä alkavalle kouluviikolle ! Mulle se tulee ainaki oleen yhtä helvettiä niinku se aina on, koska samalla pitäis pakata ihan hirveenä, sillä viikonloppuna on muutto edessä ;) ! Uudesta kämpästä luvassa kuvia ja muuta mukavaa sitten viikonlopun aikana.

Keskiviikkona otetaan studiokuvia ja niitä tuleekin tänne varmasti aikamoinen liuta ;)

xoxo, Liisa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tehkää joskus videopostaus!!(:

Diamonds Are Forever kirjoitti...

No voishan sitä joskus tässä kuhan oltais molemmat saman koneen ääressä :)