tiistai 22. helmikuuta 2011

Kohti kevättä

Hei !

Lauantai illan "ulkoilu" vähissä vaatteissa kostautui sitten samantien ja tämä päivä on vietetty näiden neljän seinän sisällä kuumehouruissa. Olo oli niin heikko etten saanut itseäni sängystä ylös ennen päivä neljää kertaakaan !

Oon nyt lähipäivinä vähän perehtyny näiden normi vaate- ja kenkäkauppojen mallistoihin kevättä&kesää varten ja jotenkin musta tuntuu et etenki kenkäpuolen mallistot ei yhtään palvele mua. Jonkinasteisena kenkähulluna oisin odottanut uusien mallistojen tultua kauheeta kriisiä siitä miten saan rahani riittämään, mutta näyttää huolestuttavasti siltä, että haluamani kenkien lista ei muodostu kovin pitkäksi.

Etenkin mun lompakolle varsin hyvin sopivien kenkien ihmemaa skopunkten  tuotti pettymyksen ! Oon jo talvenaikana sieltä kyllä keräilly kivoja pareja kesää varten , mutta noi uudet gladiaattorit tuntuu olevan niiin kaukana siitä mitä haen. Olisin toivonut hulluna kaikkia kivoja yksityiskohtia, timantteja, niittejä, ketjuja.. toivottavasti mallistoon eksyy sellaisiakin. Täytyy kuitenkin lähteä noikin tsekkaamaan Haaparantaan, tiedä vaikka jotkut oiskin livenä kivemmat, niinku yleensä on ollut.

Vaatepuolelta löytyi jo paljon juttuja jotka vaikka samantien korjaisin kaappini. Viime kesä tuli kuljettua niin tylsissä kuteissa ja vielä pääasiassa ratsastushousuissa, että tänä kesänä aion kulkea mekoissa ja hameissa kyllästymiseen asti !

Tässä pientä kollaasia siitä mitä vaatekaappini ainakin tulee päätymään :


Kevätmallistoissa esiinty paljon vaaleansinistä, ruskeaa ja beigeä jotka kaikki on erittäin tervetulleita ainakin mun vaatekaappiin
Kollaasin ekassa mekossa iski ainakin tuo malli, toivottavasti löysän tuon toisessakin värissä. Mekko löytyi nelly.com :ssa
Tuo ihana konjakinruskea laukku vei mun sydämmen ihan kokonaan, simppelin kokonen ja kivan mallinen. H&M
Ylärivin kengille uskon löytävän paljonki käyttöä kevään tullessa, noissa rakastuin erityisesti noihin nauhoihin ja kärkiin. Nelly.com:sta löytyi nämä.
H&M:n sinikuvioinen mekko on ihanan kesänen, tohon vielä joku kiva vyö !
Nuo H&M:n ruskeat bikinit varmasti päätyy mun vaatekaappiin!
Ihastuin aivan hurjasti noihin beigeihin korkkareihin. Tommosille basic mallisille koroille löytyy varmasti käyttöä !

Tämmöstä tänään, huomenna Liisa palailee asiaan ! =)

-Jonsu

Ei kommentteja: