perjantai 4. helmikuuta 2011

Show me your burlesque baby !

Hei kaikille :)

Käytiin tänään Annan, Gonan ja Assin kanssa syömässä hyvää ruokaa Rossossa ja katsomassa Burlesque- leffa, joka yllätti positiivisesti. Silmänruokaa löyty niin naisille kuin varmasti miehillekkin. Christina Aguilera veti upeita laulu-sooloja ja tanssi aivan loistavasti, niin että itelläki teki mieli kokoajan vaan nousta ylös ja alkaa tanssimaan ja laulamaan ! Oli ihan älyttömän mukava tyttöjen- ilta taas vaihteeksi, rauhallinen perjantai kerrankin. Huomenna vois sitten lähtä taas vähän seikkailemaan teille tuntemattomille, mutta katsellaan sitä sitten myöhemmin ;) Tässä olis muutama kuva tästä illasta, hyvästä ruoasta ja tytöistä. Tuli super super lyhyt postaus jälleen kerran, mutta huomenna olis luvassa yhteispostaus, joten ehkä annatte mulle anteeksi :)

 Se on jotenki hassua et kauheen useesti meidän postausten ensimmäinen kuva on joku ruoka- aiheinen... Noo tässä mun naminami annos Rossossa ! ;) pastaa ja hyviä lihapullia. Tosi, TOSI täyttävä annos !


 Oli niin ihana nähdä mun omia tyttöjä pitkästä, pitkästä aikaa ! oli tosi hauskaa ja päiviteltiin kuulumisia useamman tunnin ajan :) (antakaa mulle yks toinenki juttu anteeksi: tää kuvien laatu ! Kännykkä kamaa...)
 Oli kyl melko kallis leffalippu, mutta hinta oli sen väärti ;)




Hauskaa perjantaita ihan kaikille ! 

xoxo, Liisa

Ei kommentteja: