torstai 3. helmikuuta 2011

Kynnet !

Hei taas !

Ajattelin tänään postailla teille tänään kynsikalvoista, jotka oon todennu ehkä maailman helpoimmiksi hienoiksi kynsiksi. Mä tykkään että kynnet ois aina lakattu ja laitettu hienoiksi, mutta oon ehkä maailman surkein askartelija, niin mun kynsien laittaminen on aina jääny siihen että lakkaan ne yksvärisiks, kunnes löysin maailman helpoimman tavan tehän uskomattomat kynnet, kynsikalvot ! Rakastuin näihin heti ekan kerran kun eksyin kynsitaivaan sivuille ja innostuin sieltä sitten tilaileen. Toimitus oli aivan sikanopea, perjantaina tein tilauksen ja maanantaina olivat jo postissa, en voi ku suositella lämpimästi tilamaan tuolta 8)


Toi kuvan valotus väärentää aivan hirveesti noita, mutta oikeanpuolimaisimmissa on myös hopeiset keskustat noilla mustilla osioilla, ne on siis lumileopardikuvioiset ja noi vasemmat on kiiltävän kultaset, samanlaiset kun Samanthalla Sinkkuelämää 2 leffassa ;)



Noissa pakkauksissa on riippuen kuvioinnista 16-20 erikokosta kalvoa, että jokasen kynsille löytyy varmasti oikeankokoiset, sitä paitsi noita voi vielä leikkailla ja muotoilla saksilla sopiviksi.

Ja noi ei oo pahan hintasiakaan, yks pakkaus maksaa n. 10e (+postikulut)



Kalvojen mukana tulee hyvät ja selkeet ohjeet miten noita tulee käyttää. Lopputulos oli varsin onnistunu, ottaen huomioon että ekan kerran noita kalvoja käytin, toi kuvan valotus taas vähän heikkolaatuinen.

Ja parasta noissa on se et ne on heti asettelun jälkeen valmiit, eikä tarvi varoa että ne menis pilalle ja sotkeentuis niinku lakkojen kanssa.

Eipä mulla tänään muuta, palaillaan asiaan huomenna Liisan kanssa :)

-Jonsu

1 kommentti:

Emmapa kirjoitti...

Ei nuo näyttää aivan mahtavilta! :) Määki haluan tuommoiset, vois tilata joskus! :)