keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Don't blame the player, blame the game.

Heissan kaikille :) !

Ihan normi keskiviikko, alko 12:30 matematiikan kertaustunnilla, joka meni facebookissa olemiseen puhelimella ja mikon kanssa asioiden pohtimiseen. Aamulla oli niin kauhea kiire että oli itku tulla joten tämä päivä mentiin sottaisilla hiuksilla ja lähes meikittömällä naamalla.

Otettiin Mikon kanssa muutama kuva torilla, tuli aika heikon puoleisia, mutta tässä muutama otos :)

 Tänään oli koulussa tummanharmaat farkkulegginssit, ruskea pitkä toppi, valkoinen paita, kiilakorot, huppari ja karvahuppuinen takki =)


Tässä näkyy vähän tämän päivän asua paremmin. Tänään oli kultaset asusteet ja en osannu yhtään olla niiden kanssa ! :D


 Viimeiseks tämmöinen kauhean tuima katse tulevaisuuteen. Sori tuli tälläinen super super lyhyt postaus ! Mä fiilistelen täällä "I just had sex"- biisiä ja kattelen jotain kännykällä otettuja kesäkuvia. Oi niitä aikoja... Ylihuomenna lupaan tehdä kunnon postauksen ja laitan varmasti pari heikkolaatuista kännykällä otettua kesäkuvaa :)

Oikeen hauskaa keskiviikko iltaa kaikille ja tsemiä kaikille kokeisiin, joilla nyt se koeviikko on !
Ja btw toivottakaa mulle onnea huomiseen matikan kokeeseen... Tuun tarviin kaiken onnen mitä jaossa on, koska matikan kokeessa iskee aina kauhea paniikki ja selailen MAOLia kauhun vallassa etsien siitä vastauksia ja laskimella lasken kaikki laskut aina sata kertaa ja otan niistä tulokseksi sen loogisimmalta näyttävän... Asenne kohdallaan! :)

ainiin !! Kävin tänään  kirjastolla opiskelemassa !  siis minä ! Okei olin siellä 5 min ku ootin Mirkaa että mentäis samalla bussilla kotiin.

Mitä te oisitte valmiita antamaan yhestä kesäpäivästä talven keskellä ?

Ei kommentteja: