sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Ruka

Heissan !

Taas on tullu pienimuotosta taukoa, mutta siihen on ollu syynä aivan älytön kevätstressi ja kiire. Mun yks hyvä ystävä katos viikko sitten teille tietämättömille ja kokoajan on mielessä että missä se on, onko se kunnossa, onko se ees hengissä ?! Toivottavasti löytyis pian ja olisi kunnossa.

Mutta sitten hiihtolomareissuun Rukalle, joka oli aivan mahtava kokemus. Viiden päivän reissusta kolme oltiin rinteissä, joka oli aika sopiva määrä monen vuoden laskettelutauon jälkeen. Olin aivan varma että laskettelu ei suju ollenkaan, koska en tosiaan ole rinteessä ollu kolmeen tai neljään vuoteen kertaakaan. Laskettelu kuitenkin luonnistui yllättävän hyvin ja muutaman laskun jälkeen homma sujui kuin ennen, uskallettiin mennä metistä ja haastavemmistakin rinteistä, viimeisinä päivinä jopa batteryparkin joistain hyppyreistä.
 
Oltiin siis reissussa neljän kaverini kanssa, ja muutamana päivänä myös viides liittyi joukkoomme. Yövyimme yhden meistä mökissä, joka oli maanpäällinen taivas. Yksi mökin parhainpia puolia oli sen sijainti, Rukan päällä muutaman kävelyminuutin päässä rinteistä.

Tuommoisessa huoneessa nukuimme Emman kanssa,  tuo maisema oli jotain aivan uskomatonta ! 

Reissun viimeinen kokonainen päivä vietettiin mm. huskysafarin merkeissä. Se oli aivan mahtava kokemus, reilu tunti metsässä koirien vetämänä. Oli mahtavaa huomata että ne koirat teki sitä työtä täydestä sydämmeestään, niitä ei todellakaan tarvinnut pyytää saati pakottaa juoksemaan.


Siinä vähän pinraraapaisua meidän lomasta :)
-Jonsu

Ei kommentteja: